Advies / Producten

Elektro Peulen is met recht een speciaalzaak te noemen: wat u ook zoekt op het gebied van elektra, wij kunnen vrijwel alle mogelijke materialen leveren die u nodig heeft bij de bouw of verbouwing van uw huis. Wat moet u zich daarbij voorstellen?

Producten waaraan u kunt denken is: groepenkast, (grond)kabel en draad, installatiedraad, aardlekschakelaar en installatieautomaat, maar ook aan buizen, bevestigingsmateriaal, gereedschap, ventilator, belinstallatie, rookmelders, bevestigingsmateriaal, CAI (radio en tv) en aansluitmaterialen en intercomsystemen.

Kortom te veel om op te noemen. Komt u naar onze winkel, wij kunnen u vast en zeker helpen en van advies dienen. Ook producten die (nog) moeilijk verkrijgbaar zijn, kunnen wij meestal voor u krijgen of nabestellen. Veel producten worden per stuk of per meter verkocht, maar u mag ook volle rollen of verpakkingen meenemen: wij nemen terug wat u over heeft.

En wanneer u dan klaar bent met de ruwbouw, kunnen wij u natuurlijk ook verder helpen met de afwerking van uw woning: schakelmateriaal , verlichting, belinstallatie, datacommunicatie of een huisnetwerk voor TV, radio, telefoon en data in elke ruimte.

Wij verkopen bekende A-merken zoals Gira, Niko, Jung, Busch Jaeger, Peha, Berker, Merten, Bticino e.d.